Film "Het geheim van de oude chronometer"

Deze historische film gaat over de geboorte van de cinema wereld, biografie van de beroemde Oekraïense mechanic van Natuurkunde en Wiskunde Faculteit van de Odessa Universiteit Joseph Timchenko.

In 1893, twee jaar voor de Franse gebroeders Lumière toonde hij voor het eerst aan de wereld een kinetoscoop - het prototype van een van 's werelds eerste model van filmcamera.

De film is de eerste in de geschiedenis van de cinematografie, waarin Joseph Timchenko op het scherm verschijnt. Zijn rol wordt gespeeld door film en theater acteur, het hoofd van de "Theater op de Kanatnaja" Alexander Perutsky. In de film is er een bijzonder verhaal van liefde en vriendschap tussen Joseph Timchenko en de mega-ster van de stomme films van Vera Kholodnaya (Nelli Nechaeva).

In de film spelen Volksartiesten van Oekraïne: Andrey Gonchar en Anatoly Drizhenko.
Regie: Igor Kozlov-Petrovsky
Cast: Irina Tokarchuk, Anatoly Indritsanin, Evelina Sergeeva, Vladimir Lilitsky, Igor Kozlov-Petrovsky, Daniil Chumak Nikolay Zavgorodniy, Anna Korenev, Anastasia Paliy, Boris Smirnov, Yuri Osetrov, etc.

 

 

Odessa op bezoek

over

Het project "Odessa op bezoek" is bedoeld om de stad zowel op de nationale als internationale markten te promoten en presenteert Odessa als een cultureel en toeristisch centrum.

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…